Infoisinfo Nederland

I-FIX-IT Computerdiensten
Website in Wildervank

i-fix-it.nl/
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 059871757?

Adres

K.J. de Vriezestraat. P.C. 9648HB, Wildervank, Groningen.
Toon kaart


Wat moet je weten over I-FIX-IT Computerdiensten

Website Maken in Wildervank, Computer Reparatie in Wildervank, Computerhulp in Wildervank, Computer Onderhoud in Wildervank

Bij I-FIX-IT computerservice kunt u terecht voor uw computerreparatie aan huis of op afstand op basis van no cure, no pay! De ervaren monteurs komen bij problemen dezelfde dag nog langs waarbij zij meestal direct het probleem kunnen verhelpen. Deze computerspecialisten zijn ervaren, vriendelijk, betrouwbaar en gespecialiseerd in Windows en Linuxbesturingssystemen en bieden minimaal 3 maanden garantie op hun diensten en reparaties.

Bij I-FIX-IT kan men ook terecht voor de broodnodige computerbeveiliging, te denken aan virus verwijderen, netwerkbeveiliging, antivirussoftware en hulp bij browser hijack.

Ook weten bedrijven en particulieren in Groningen en Drenthe de computerservice te vinden voor doeltreffend webdesign. I-FIX-IT ontwerpt unieke websites die zich onderscheiden en gebruiks,-zoekmachinevriendelijk is voor particulieren, ondernemers en starters. Daarbij kan men ook direct terecht voor een eventueel op te zetten Adwords- campagne of te laten adverteren bij Google Shopping.

Bestaande websites kunt u door I-FIX-IT laten optimaliseren voor een hogere positie in de zoekmachines voor een betere vindbaarheid wat meer aandacht, bezoekers, en nieuwe en meer klanten oplevert!

Onze computerexperts zijn gespecialiseerd, vakkundig, bedreven en vooral gedreven!

Voor wie een computer heeft die niet meer werkt, kuren heeft of tragisch traag is of u bent op zoek naar betaalbare hosting van uw website of wilt u een moderne, doeltreffende, speciale website laten bouwen kunt u vrijblijvend contact opnemen met I-FIX-IT, gevestigd in Wildervank, via de website i-fix-it of telefonisch.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Diensten

Wij van I-FIX-IT ontwerpen websites voor ondernemers, starters en particulieren..Wij bouwen websites die uw boodschap overbrengen maar ook gebruiks- en zoekmachine vriendelijk zijn; dat is onze definitie van 'webdesign'. Wij begrijpen als geen ander dat u en uw bedrijf unieke eisen en wensen hebben voor uw website. Wij voeren deze wensen uit en verwerken die in een uniek webdesign. Wij maken uw website onderscheidend van de concurrentie en gebruiksvriendelijk.Webdesign bepaalt voor een groot deel of je bezoekers
ontvangt en deze dan ook in klanten kan veranderen…De webdesign van uw website is tegenwoordig van groot belang voor het bepalen van uw succes als zzp'er of midden en klein bedrijf. Iedereen weet dat door een goede website te hebben het klantenbestand aannemelijk kan groeien en uw winst kan verhogen zodat de onderneming verder uit kan bloeien. Klanten (bezoekers) willen hun informatie snel, eenvoudig en informatief. Als één van deze dingen ontbreekt zal de bezoeker snel weg zijn van de website.Hoe gaan wij te werk bij het maken van uw websiteEen website maak je niet alleen, dat doe je samen. Het toepassen van de juiste werkwijze is erg belangrijk bij het realiseren van uw website. Elke partij heeft zijn eigen kennis, behoeften en specialiteiten. Wij combineren uw kennis over uw doelgroep met onze kennis over het web, om zo samen tot een goed resultaat te komen.
Lees verder...

Foto's en video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag tot en met vrijdag 9:00 18:00
   Maandag 9:00 18:00
   Zaterdag 9:00 18:00

Betalingsmethoden die wij gebruiken:

  • Contant
  • Bankoverschrijving

Beoordelingen van I-FIX-IT Computerdiensten (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe